VEGGY_chosen-01
Search
Close this search box.

רוטב הולנדייז

קרם או רוטב הולנדייז טבעוני בטעם האמיתי- הוא אתגר קל לפיצוח כשמשתמשים באבקת חלמון VEGGY.
נהדר לאגז בנדיקט טבעוני, לאספרגוס ולמאכלים נוספים

 

מרכיבים:

 

3 כפיות אבקת חלמון VEGGY
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1/2 כפית מלח
1 כוס שמנת טבעונית (פלורה 30% או אלפרו 14%)
1/2 כפית קורנפלור
3 בצלצלי שאלוט
1/4 כוס חומץ בלסמי
2 עלי דפנה
3 עיגולי פלפל אנגלי
3 כפות מים

 

אופן ההכנה:

בבלנדר כוס מערבבים אבקת חלמון וגי, מיץ לימון, מלח, קורנפלור ושמנת עד קבלת תערובת סמיכה וחלקה לחלוטין.
קוצצים את הבצל דק דק.
במחבת קטנה מבשלים חומץ בלסמי, מים, שאלוטס קצוץ פלפל אנגלי ועלי דפנה עד שהנוזלים מצטמצמים לחצי.
מסננים את הנוזל שנותר אל מחבת אחרת ומשאירים על האש
מוזגים את התערובת מהבלנדר אל המחבת תוך ערבוב בזרזיף דק.
מערבבים על המחבת עוד 2 דקות.
שומרים את הקרם חם עד ההגשה.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
דילוג לתוכן