VEGGY_chosen-01
Search
Close this search box.

קרם ברולה

קרם ברולה טבעוני זה לא דבר חדש. אבל קרם ברולה טבעוני בטעם האמיתי, בלי התנצלויות- זה שוס!
מודה, לקח לי זמן לנסות לשלב את וגי בתוך מתכונים מתוקים.
היה לי מחסום תפיסתי, כנראה.
אבל לפני שבועיים חברתי רחלי אמרה לי שהגיע הזמן לנסות לשלב את VEGGY בתוך מתכונים מתוקים, מה יש להפסיד?
אז התחלתי לנסות!
ו- וואו!!! איזה שדרוג היסטרי זה היה !
VEGGY שדרגה לי את הקרם ברולה בעשר רמות מכל מתכון טבעוני שאי פעם הכנתי או טעמתי אצל אחרים.

נגן וידאו

מרכיבים:

 

1 כוס שמנת פלורה
¼ 1 כוס חלב סויה וניל
2 כפיות אבקת חלמון וגי
½ כוס סוכר לבן
2 כפות קורנפלור
1 כפית אבקת אגר אגר
3 כפות תמצית וניל איכותית 

אופן ההכנה:

מוזגים לסיר שמנת, חלב, וגי, סוכר, קורנפלור, אגר אגר ותמצית וניל.

מערבבים היטב במטרפה ומעבירים לפלטה בלהבה בינונית.

מבשלים תוך ערבוב במטרפה עד שהרוטב מסמיך ומסירים מהאש. להזהר שלא יישרף!

מוזגים את הקרם ל4-6 קעריות חסינות חום ומכסים בניילון נצמד.

מצננים במקרר 3-8 שעות.

מפזרים על הקרם סוכר לבן.

בעזרת ברנר מקרמלים את פני הברולה עד שמזהיב-  ומגישים מייד

 

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
דילוג לתוכן