פנקייק טבעוני זה לא מדע טילים- והעלתי מתכונים בעבר. עם זאת – הוספה של חלמון VEGGY לבלילה פשוט משדרגת אותו לרמה אחרת
1 כוס חלב סויה וניל (או כל חלב צמחי אחר שאתם אוהבים
1/2 כפית אבקת חלמון VEGGY
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן (קוקוס/ זרעי ענבים/ קנולה/ חמניות)
שקית אבקת אפיה
4 כפות סוכר
1 וחצי כוס קמח
תוספת אופציונאלית: מייפל /קרם שוקולד/ קצפת/ פירות
בקערה קטנה שמים חלב סויה וניל, חצי כפית אבקת חלמון VEGGY, ארבע כפות סוכר, כפית תמצית וניל ו- 2 כפות שמן
מערבבים היטב במטרפה
מוסיפים לקערה שקית אבקת אפיה וגם כוס וחצי קמח ושוב מערבבים במטרפה – אבל לא הרבה, רק עד שאין גושים.
אל מחבת נון סטיק חמה מוזגים מצקת עם בלילה.
מטגנים על להבה נמוכה,
כשיש בועות על הצד העליון- הופכים ומטגנים עוד 2-3 דקות.
על הפנקייק המוכן מזלפים מייפל /קרם שוקולד/ קצפת/ פירות. מה שבא לכם. אפשר גם בלי כלום 🙂