פטוצ’יני -מכינים בצק לפי המתכון של הרביולו לעיל. מבשלים דקה וחצי במים חמים מומלחים מעט.
המצרכים לרוטב:
2 שיני שום קצוצות דק
פלפל שחור גרוס
100 גרם סלמי VEGARDEN חתוכות לריבועים 1X1 סמ
2 כפות שמן זית
250 מ”ל שמנת סויה אלפרו או פלורה
כפית אבקת חלמון VEGGY מעורבבת ב1/4 כוס מים חמים מאוד
ההכנה:
מערבבים כפית אבקת חלמון VEGGY עם רבע כוס מים חמים.
יוצרים שני חלמונים לפי ההוראות ומניחים אותם בכוס עם מים חמים לשמירה על הטמפרטורה החמימה.
במחבת שמים שמן זית,
מטגנים בלהבה בינונית את השום, ומוסיפים את הסלמי.
מתבלים בפלפל שחור גרוס ומוסיפים שמנת.
מערבבים חצי דקה ומכבים אש.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.
מערבבים את הפסטה בעדינות בתוך הרוטב, ומחלקים לשתי צלחות.
שולים את חלמוני הוגי ובראש כל ערימת פסטה מניחים חלמון וגי חמים.
מגישים חם