VEGGY_chosen-01
Search
Close this search box.

פטוצ’יני קרבונרה | מתכון של לילך אדמן וניבה קרן אור

פטוצ’יני קרבונרה בגרסה טבעונית מטורפת, המתכון המלא מ-א’ ועד ת’ עם החלמון המושלם של VEGGY

מרכיבים:

פטוצ’יני -מכינים בצק לפי המתכון של הרביולו לעיל. מבשלים דקה וחצי במים חמים מומלחים מעט.
המצרכים לרוטב:
2 שיני שום קצוצות דק
פלפל שחור גרוס
100 גרם סלמי VEGARDEN חתוכות לריבועים 1X1 סמ
2 כפות שמן זית
250 מ”ל שמנת סויה אלפרו או פלורה
כפית אבקת חלמון VEGGY מעורבבת ב1/4 כוס מים חמים מאוד

אופן ההכנה:

ההכנה:
מערבבים כפית אבקת חלמון VEGGY עם רבע כוס מים חמים.
יוצרים שני חלמונים לפי ההוראות ומניחים אותם בכוס עם מים חמים לשמירה על הטמפרטורה החמימה.
במחבת שמים שמן זית,
מטגנים בלהבה בינונית את השום, ומוסיפים את הסלמי.
מתבלים בפלפל שחור גרוס ומוסיפים שמנת.
מערבבים חצי דקה ומכבים אש.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.
מערבבים את הפסטה בעדינות בתוך הרוטב, ומחלקים לשתי צלחות.
שולים את חלמוני הוגי ובראש כל ערימת פסטה מניחים חלמון וגי חמים.
מגישים חם

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
דילוג לתוכן