VEGGY_chosen-01
Search
Close this search box.

פאד קפאו

פאד קפאו היא מנה תאילנדית עם חריפות נעימה שממש קל להכין. VEGGY מוסיפה לה אוטנטיות טעימה

נגן וידאו

מרכיבים:

כפית חלמון וגי+ 1/4 כוס מים
3 כפיות אבקת חלבון וגי+ 1/3 כוס מים.
כפית קלציום+ כוס מים
1 שקית BEEFREE של קריאיטב פי + 1/2 1 כוס מים+ 1/4 כוס שמן זית
1/2 ראש שום קלוף וקצוץ
2 פלפל חריף קצוץ דק
2 כפות שמן שומשום
5 כפות רוטב סויה
2 כפות מייפל
1 כף ממרח תמרינדי
חופן עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

מכינים את הטחון של קריאטיב פי
פורסים לפרוסות דקות את השום והצ’ילי וכותשים אותם במכתש ועלי (או בבלנדר)
שמים במחבת 2 כפות שמן שומשום ומטגנים אטת השום והצ’ילי
מוסיפים את הטחון של קריאיטב פי
מוסיפים סויה מייפל ותמרינדי. מערבבים.
מכבים אש ומוסיפים חופן עלי בזילקום.
מכינים את וגי.
מגישים לצד אורז, ומניחים את הוגי מעל.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
דילוג לתוכן