VEGGY_chosen-01
Search
Close this search box.

סלט לט”ו בשבט

את הסלט הזה אילתרתי לעצמי בערב טו בשבט כשהייתי חולה ממש. הוא יצא כלכך מנחם וטעים- שמייד העליתי אותו לרשת!

נגן וידאו

מרכיבים:

לרוטב: 
כף אבקת חלמון וגי
כף חרדל
כף חומץ תפוחים
שן שום מגוררת
כף מייפל
כפית שום גבישי
כפית שמרי בירה
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
רבע כוס מים

לסלט: 
שני ראשי חסה לליק או לבבות קיסר
חופן אגוזי פקאן או מלך
חופן חמוציות

אופן ההכנה:

בכוס של בלנדר מוט מערבבים את כלך חומרי הרוטב יחד לבלילה אחידה.
קורעים עלי חסה לליק (או אחרת) ושמים בקערה
לוקחים חופן אגוז פקאן שבור גס, וקולים אותו על מחבת חמה (ללא שמן) תוך ערבוב משך דקה.
פולחים קלמנטינה לפלחים וחותכים על פלח ל3
מפזרים את הקלמנטינה על החסה, מעליה את הפקאן.
אפשר להוסיף גם כף חמוציות.

מזלפים את הרוטב על הסלט ומגישים מייד

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
דילוג לתוכן