לרוטב:
כף אבקת חלמון וגי
כף חרדל
כף חומץ תפוחים
שן שום מגוררת
כף מייפל
כפית שום גבישי
כפית שמרי בירה
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
רבע כוס מים
לסלט:
שני ראשי חסה לליק או לבבות קיסר
חופן אגוזי פקאן או מלך
חופן חמוציות
בכוס של בלנדר מוט מערבבים את כלך חומרי הרוטב יחד לבלילה אחידה.
קורעים עלי חסה לליק (או אחרת) ושמים בקערה
לוקחים חופן אגוז פקאן שבור גס, וקולים אותו על מחבת חמה (ללא שמן) תוך ערבוב משך דקה.
פולחים קלמנטינה לפלחים וחותכים על פלח ל3
מפזרים את הקלמנטינה על החסה, מעליה את הפקאן.
אפשר להוסיף גם כף חמוציות.
מזלפים את הרוטב על הסלט ומגישים מייד