200 גרם טופו קשה
3 כפיות אבקת חלמון veggy
חצי כפית מלח הודי שחור קאלה נמק (או מלח רגיל אם מלח הודי לא בא לכם טוב)
3 כפות מיונז טבעוני (הלמנס או מיונז ביתי) או שמנת טבעונית
לעיטור:
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק
ההכנה:
מחצית מהטופו מועכים עם מזלג יחד עם עם אבקת חלמון veggy
מחצית מהטופו חותכים לקוביות קטנות.
מערבבים את שני התערובות יחד בכף
מוסיפים מיונז/שמנת ומלח הודי/מלח
מערבבים, מעטרים בבצל ירוק ומגישים עם 2 פרוסות לחם