די עם טעם של חומוס או עדשים! מעכשיו יש לכם חביתה טבעונית מעולה!
הכנה מקדימה:
מערבבים יחד:
1/2 כוס אבקה להכנת “חלבון” מתוך הערכה
1/2 כוס קמח חומוס
½ כפית קאלה נמק
1/2 כפית כורכום.
לשמור בקופסה את האבקה.
_____________
ההכנה:
3 כפות מהאבקה
¼ כוס מים.
מערבבים היטב ולהמתין 5 דקות.
יוצקים למחבת
מטגנים 5 דקות מכל צד על אש נמוכה.
כדי להפוך אותה לפריטטה, מטגנים קודם בצל ו/או פטריות ו/או תפוחי אדמה ו/או אפונה ו/או בצל ו/או עשבי תיבול ואז שופכים את הבלילה על הירקות. מטגנים על אש נמוכה עם מכסה סגור 10 דקות מכל צד