VEGGY_chosen-01
Search
Close this search box.

בישקוטים

נו, העוגיות המאורכות האלה לטירמיסו.
בישקוטים,  ליידי פינגרס , פעם שמעתי אפילו את הכינוי לשונות חתול….

20-16  עוגיות תלוי באורך העוגיה

רוצים מתכון לטירמיסו? לחצו כאן. 

נגן וידאו

מרכיבים:

240 גרם (3/4 1 כוס) קמח לבן
2 כפות קורנפלור
קורט מלח
1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
1 כפית מתיל צלולוז (לא חובה)
½ כוס אקוופאבה (מי חומוס) במצב קר מהמקרר
¾ כוס  סוכר
1 כפית תמצית וניל
כפית אבקת חלמון וגי מעורבבת עם רבע כוס מים חמימים

לפידור: 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-160 מעלות בטורבו משמנים שתי תבניות ליידיפינגר מסיליקון בחמאה טבעונית ומניחים אותן על תבניות האפייה.
בקערה בינונית מנפים יחד את הקמח, הקורנפלור, המלח ואבקת אפייה.
במיקסר מקציפים את האקוואפאבה במהירות גבוהה עד שנוצר קצף קשה. מוסיפים את הסוכר ומקציפים שוב עד שהתערובת מבריקה. כשהמיקסר עדיין פועל, מטפטפים פנימה את תמצית הווניל ואת הוגי. מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים פנימה את תערובת הקמח רק עד לאיחוד. מניחים בצד על השיש למנוחה של 10 דקות.
מעבירים את הבלילה לשק זילוף ומזלפים  לתבניות סיליקון ליידיפינגר. לפני האפייה מפדרים את החלק העליון של הבלילה באבקת סוכר. מכניסים לתנור לאפייה של 25 דקות ב160 מעלות. מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר למשך 10 דקות ומעבירים לרשת לצינון ופריכות מלאה.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
דילוג לתוכן