מצרכים להכנת החלבון:
160 מ”ל מים
100 גר’ טופו (לא חשוב הסוג)
2 כפיות אגר אגר אבקה
1/2 כפית קאלה נמק
מצרכים להכנת החלמון:
20 גרם טופו קשה
1/8 כפית מלח
1 כפית “חלמון” VEGGY
1 כפית אקווה פאבה (מי חומוס) או מי ברז
ההכנה:
שמים את כל חומרי הגלם של החלבון בבלנדר (מלבד קאלה נמק) ומערבבים לבלילה אחידה.
מעבירים לסיר קטן , מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש בינונית 3-4 דקות תוך ערבוב מתמיד (זה לא מסמיך!) בסיום מוסיפים קאלה נמק.
מוזגים אל תבנית סיליקון בצורת חצי ביצה מכסים בניילון נצמד
מצננים במקרר לשעתים או יותר.
מוציאים מהמרכז חצי עיגול בעזרת כפית או כפית פריזאית.
מועכים את הטופו עם מזלג מוסיפים את שאר המרכיבים של החלמון ומאחדים הכל יחד היטב. מכניסים את ה”מאש” למיקרו לדקה אחת.
מוציאים ומרסקים שוב.
ממלאים את השקע ב”חלבון” בכפית דחוסה מהתערובת הצהובה.
מגישים