כפית אבקת חלמון VEGGY מעורבבת ברבע כוס מים
2 כפיות אבקת חלבון VEGGY מעורבבות ברבע כוס מים
כפית קצליום VEGGY מעורבבת בכוס מים
2 פיתות טריות שלא נקרעות
ירקות לבחירתכם: עגבניה ,זיתים מגולענים, בצל סגול, פטריות, תירס וכו’
3-4 פרוסות גבינה צהובה טבעונית
2 כפות שמנת פלורה 30% או שמנת אלפרו 14%
קורצים במרכז הפיתה עיגול (כמתואר בסרטון)
קוצצים את הירקות
אל תוך הפיתה ממלאים בתוספות שאתם אוהבים
מוסיפים גבינה צהובה וכף שמנת אל כל פיתה.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד המסת הגבינה.
בינתיים מכינים חלמונים של וגי וחלבון וגי.
את החלבון שמים בתוך החור של הפיתה ואופים 4 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור, שמים חלמון וגי במרכז הפיתה ומתעלפים. יאמייי.