למרינדה:
2 שיני שום (טחונות)
1 כפית ווג’מייט
2 כפות רוטב סויה
1/4 כוס יין אדום
לבצל מקורמל:
1-2 בצל (פרוס דק)
1 כף שמן
1 כף סוכר
1/4 כוס יין אדום
מלח פלפל
300 גרם בשר קרוע רידפיין
צ’יפס
1 כפית אבקת חלמון וגי+ רבע כוס מים
3 כפיות אבקת חלבון וגי+ 1/3 כוס מים
1 כפית קלציום וגי+ כוס מים
מערבבים את החומרים למרינדה בקערת נירוסטה.
שופכים פנימה
חבילה של 300 גרם בשר קרוע רידפיין
הופכים כדי לוודא שהכל מצופה במרינדה.
לאחר 2-3 דקות מטגנים את הרידפיין בסוטאג’ גדול במשך 5 דקות ואז מכבים את האש ומכסים את הסוטאג’ כדי לשמור על חום.
במחבת משומנת מעט מטגנים בצל פרוס דק עד להזהבה ואז יוצקים פנימה יין אדום וסוכר, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
שופכים את הבצל לסוטאז’ עם הסטייק ומקפיצים על אש בינונית גבוהה לחימום.
מטגנים את ה צ’יפס
מחלקים את הצ’יפס לשתי צלחות.
מניחים על הצ’יפס החם את הבשר הקרוע ומעליו ע הבצל המקורמל
מכינים 2 ביצות VEGGY לפי ההוראות , ועל כל מנה מניחים אחת.
מגישים מייד