המיונז הזה כלכך טעים שאפשר לשלב אותו בסלט ביצים, בכריך, בסלט אוליבייה וליד המבורגר
המצרכים:
1 כפית אבקת חלמון VEGGY
1 כפית חרדל דיז’ון
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית חומץ בלסמי
1 כפית שום גבישי
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
1/2 כוס (60 מ”ל) מי חומוס (אקווה פאבה)
ההכנה:
להקציף בעזרת בלנדר מוט לדקה אחת
ואז להתחיל להוסיף תוך כדי הקצפה, בזרזיף דק, בערך כוס אחת של שמן (איזה שמן שאתם אוהבים).
למעשה, ברגע שהמיונז מתייצב באופן שאתם אוהבים- הוא מוכן (ככל שמוסיפים יותר שמן- המיונז הופך יותר יציב)
הערה חשובה:
חשוב לעשות את התהליך בחדר שיש בו פחות מ22 מעלות צלזיוס. חום עלול להשפיע לרעה על ההתחלבות.
את המיונז שומרים במקרר. הוא נשמר עד שבוע ימים