לקח לי זמן למצוא חלבון טבעוני שלא יימס אל תוך הראמן החם – אבל מצאתי!
והחלמון הנוזלי- זה החלמון של VEGGY כמובן
מצרכים להכנת החלבון:
180 מ”ל מים
100 גרם טופו
1 כפית קורנפלור
1 כפית מתיל צלולוז
1 כפית קארינגן קאפה
1 כפית קאלה נמק
המצרכים ל”חלמונים”:
1 כפית אבקת “חלמון” VEGGY
1/4 כוס מים
ההכנה:
שמים את כל המרכיבים של ה”חלבונים” בבלנדר ומערבבים לבלילה חלקה.
מעבירים לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד, עד רתיחה.
מוזגים את הדייסה שנוצרה אל תבנית סיליקון בצורת חצי ביצה ומכסים את השקעים בניילון נצמד
מצננים במקרר לארבע שעות או יותר.
לפני ההגשה, מוציאים את ה”חלבונים” מהתבנית, מוציאים ממרכז ה”חלבון” חצי עיגול בעזרת כפית או כפית פריזאית.
מערבבים את אבקת ה”חלמון” עם רבע כוס מים, במקצף ידני או בבלנדר.
מניחים את חצי ה”חלבון” על האטריות בראמן ומוזגים לתוכו נוזל “חלמון”.
*הכנת הראמן מתוארת כאן בהרחבה: מרק ראמן יפני טבעוני משובח– מתכון!