VEGGY_chosen-01
חיפוש
Close this search box.

VEGGY- שאלות ותשובות

הצהוב: שמרים תזונתיים, קומפלקס ויטמין בי, חומצה פולית, ויטמין B12 , מלח הימלאיה(קאלה נמק), בטא קרוטן, נתרן אליגנט.

הלבן: קמח אורז,עמילן תפוח אדמה,חלבון אפונה. מייצב( אגר אגר),מלח הימלאיה(קאלה נמק)

100 גרם בלילה מוכנה להכנת “צהוב”: אנרגיה(קלוריות) 20 קלוריות, סך השומנים(גר) 0.08, כולסטרול(מ״ג)0, נתרן(מ״ג)10, פחמימות(גר) 2, מתוכן: סוכרים(גר)0.2, סיבים תזונתיים(גר) 1.8, חלבונים(גר)4 ,  

100 גרם בלילה מוכנה להכנת “לבן”: אנרגיה(קלוריות)  90, סך השומנים(גר) 0.6, כולסטרול(מ״ג)0, נתרן(מ״ג) 86, פחמימות(גר) 15 מתוכן: סוכרים(גר)0, סיבים תזונתיים(גר) 0.25, חלבונים(גר) 6.1, ברזל(מ״ג) 2

*חשוב לציין, בביצה אחת מוכנה יש כ5 גרם חלמון וכ10 גרם חלבון. 

כל חומרי הגלם של VEGGY כשרים עם תעודות. לערכה עצמה תהייה תעודת כשרות כאשר תתחיל להיות מיוצרת במפעל באופן המוני.

כן. האמת. ואפילו בלי טעם הלוואי.

כי זו הטרמינולוגיה הטבעונית על מנת להבדיל אותן מביצי תרנגולת

לא, אשמח לתת טיפים להחלפת חלבונים בעוגה אבל זה בהחלט לא המוצר המתאים לזה.
ייעודה הכנת ביצה עין טבעונית או ביצה חצי קשה או להחליף חלמונים ברטבים מלוחים.

זה אולי נראה מסובך- אבל האמת שזה ממש קל אפילו למי שממש פוחד מהמטבח: רק לערבב עם מים- וזה מוכן. בכל מקרה יש מתכון כתוב, ויש סרטון הסבר ואני כמובן מלווה צמוד את מי שחושש, כולל סיוע מרחוק בצ’ט וידאו לייב אם צריך (לרוב הפחד עובר עם הנסיון המוצלח, וסיפוק מההפתעה, כמה זה קל) .

במהלך הפיתוח של החלבון, החלטנו להחליף את חלבון הסויה שהיה בו וידוע כאלגן נפוץ,- בחלבון אפונה איכותי. חלבון האפונה אינו פוגם בטעם – אבל הוא נוטה להצהיב את ה”לבן” לאחר כמה דקות.

לא, אין בה גלוטן. VEGGY מתאימה גם לאנשים שנמנעים מגלוטן

לא, אין בה כולסטרול. VEGGY מתאימה גם לאנשים המבקשים להמנע מכולסטרול.

בהחלט! אפילו כדאי להן! VEGGY מתאימה גם לנשים בהריון.

את האבקות שומרים במזווה, תוקף כשנה לאחר תאריך ייצור.

שימו לב: לא רצוי לשמור “צהובים” מוכנים במקרר מעבר לשעתיים, טעמם ומרקמם עלול להפגם. לחוויה מושלמת שומרים את ה”צהוב” כתמיסה, ומכינים אותו ברגע שצריכים.

דילוג לתוכן